Сторінка 1 з 1

Оселя зла

Додано: Суб жовтня 05, 2024 4:12 pm
nexus
http://24421.if-ix.org/Оселя зла
pngegg.png
pngegg.png (353.14 Кіб) Переглянуто 10 разів
2002 2004 2007 2010 2016 2021
Umbrella Corporation, або просто Umbrella (з англ. Парасолька трансліт. Амбрелла, в деяких джерелах Умбрелла) —військова фармацевтична корпорація у всесвіті Resident Evil, заснована 22 жовтня 1968 року. Згідно з сюжетом, корпорація була одним з найбільших фармацевтичних конгломератів, що базуються в Європі. Umbrella офіційно розробила і впровадила широкий спектр лікарських засобів, косметичних продуктів та інших похідних, таких як продукти харчування. Крім того, корпорація вела розробки в галузі біологічної зброї і успішно продавала його терористичним організаціям, що є основним джерелом доходів корпорації.

Логотип корпорації складається з восьмикутника, розділеного на 8 сегментів червоного і білого кольорів, стилістично нагадуючи розкриту парасолю. Також сукупність червоних сегментів являє собою великий червоний хрест, подібність символу лицарського ордену тамплієрів. Назва компанії безпосередньо пов'язана зі слоганом: «Майбутнє людства в безпеці під нашою парасолькою» (англ. Humanity's future is safe under our umbrella), пізніше «Наш бізнес — це саме життя» (англ. Our business is life itself).

Umbrella володіє декількома добре захищеними і замаскованими базами, суднами, космічними супутниками і має власну армію.